Szerdánként 19:30 -tól speciális lazító joga foglalkozás mászóknak!

Első alkalom ingyenes!

Tartja: Kalmár-Nagy Évi 

Bemutatkozás:

A jógával több, mint 7 éve találkoztam először, de csak többedik nekifutásra találtunk egymásra, nem úgy, mint a mesékben. Amikor készen álltam már, akkor aztán valódi, sorsfordító módon viszont. Ennek már 4 éve, és ezalatt az idő alatt az egyre rendszeresebb gyakorlástól jógaoktatói képzésen át vezetett az út a tanításhoz.

“Eredetileg” nyelvtanárként dolgozom, így tisztában vagyok vele, hogy a tudás átadása csak folyamatos önképzésen és tanuláson keresztül történhet hitelesen és jól. Ezért jövőbeli céljaim közt szerepelnek a továbbképzések és a jóga filozófiai hátterének és mivoltának minél átfogóbb megismerése és megélése. Nemrég egy fascia-anatómia képzésen vettem részt, illetve egy aromaterápiás oktatáson is jártam a doTerra szervezésében és használok is olajakat a gyakorlások során.

November elején egy fascia-anatómia képzésen fogok részt venni pl., de egy aromaterápiás oktatáson is jártam nemrégiben a doTerra szervezésében és használok is olajakat a gyakorlások során.

Amellett pedig, hogy szeretek oktatni, a rendszeres testmozgás is mindig része volt a hétköznapjaimnak, a jógával pedig sosem látott eredményeket értem el fizikai szinten is.

Mivel a jógikus életmód olyan sokrétű jótékony hatással volt rám már az első időktől, úgy döntöttem, hogy szeretném másoknak is továbbadni ezt a testi-lelki-szellemi tapasztalást; és nem utolsó sorban a saját életemből se szeretném már többet nélkülözni. A tanítás pedig a lehető legjobb módja, hogy ötvözni tudjak mindent, amiben őszintén hiszek és amit szeretek.

Bármilyen testmozgást végzünk is, ha télen- ha nyáron, előtte-utána kiemelt szerepet kellene kapjon a BEMELEGÍTÉS-NYÚJTÁS-LAZÍTÁS. Egy kedves barátom hatására kerültem a falmászás csodálatos sportjának bűvöletében (is), de természetesen egy ilyen 2-3 órás gyakorlás sem múlhat el min.15 perc jóga nélkül előtte és utána. 

Hajlékonyság/rugalmasság és erő egyszerre kell, hogy fegyvertárunk részei legyenek, egyik nem sokat ér a másik nélkül, se sport közben, se a hétköznapokban.

További információ:

Facebook

+36 30 420 2387
wuchy88@gmail.com

 

 

Share →