Világ életemben szerettem a természetet. Örökmozgóként soha nem tudtam egy helyben maradni. Ezért sok kipróbált és egyébként a szívemhez közel álló sport után (karate, jiujitsu, kempo, inlineskate…), megismerkedtem két olyan sporttal is ami közel 10 év óta nem csak a hobbim, hanem az életformám karakteres részei is.

A hegyi kerékpározás, a sziklamászás (és az alpinizmus) hihetetlen szabadságot adnak az embernek miközben rendkívüli összpontosításra, kitartásra van szüksége.

A falmászás első ízben a sziklamászás mellé jött be erősítő, ‘téli’ sportként, de új távlatokat is nyitott meg bennem, hisz rengeteg olyan izgalmas dologgal találkozhat itt az ember amivel sziklán nem, mind ezt teljes biztonságban, ellenőrzött körülmények között.

Ajánlom mindenkinek aki szereti a magasságot és szeretné magát próbára tenni, aki tériszonyos és szeretné azt leküzdeni, akit le nem lehet szedni a fáról a telken, aki szeretné levezetni a mindennapok feszültségét és megfeledkezni a világ bajairól, aki szereti az extrém, izgalmas,vagány sportokat…Ha magadra ismersz és 8 – 12 éves között vagy akkor várlak szeretettel hétfőn és szerdán 16:30-tól az edzéseimen.

Elérhetőségem: +36 70 624 0976

 

Lefelé az Alphubelről