A Sport és Falmászó Egyesület versenyengedély megszerzésével kapcsolatos információk (a gyerekedzésen való résztvételhez nem szükséges a versenyengedély megszerzése):

  1. MHSSZ Regisztráció (mhssz.hu/Szervezet/Tagi Nyilvántartó), majd ezen a felületen keresztül “2024 Jelentkezés” a Sport és Falmászó Egyesületbe (SPF). Illetve lépj kapcsolatba velünk, e-mail spofaegyesulet@gmail.com
  2. Egyesületi tagsági díj befizetése  és a versenyengedély díja az MHSSZ tagsági kártyához. Ez a Sport és Falmászó Egyesületnél 10000 Ft (5000+5000) -2024-re.
  3. Sportorvosi engedély megszerzése
  4. vr.mhssz regisztráció az MHSSZ versenyrendszerébe.

A versenyengedély az MHSSZ tagsági kártya és a sportorvosi együtt.

Segítség az MHSSZ regisztrációhoz (Klikk)

A Sportorvoshoz a versenyengedély kérő lappal és a sportorvosi kiskönyvvel menjél (a Bigwallban tudod átvenni). A sikeres sportorvosi után, a sportorvos rápecsételi a versenyengedély kérő lapra és a sportorvosi kiskönyvre a sportorvosit. A versenyengedély kérő lapot kérjük juttasd el az egyesülethez, utána sportorvosi kiskönnyvel tudod igazolni a sportorvosit. (ha elveszik a sportorvosi kiskönyv, akkor a versenyengedély kérő lap másolatával lehet igazolni az érvényes sportorvosit)

Az MHSSZ tájékoztatója: (klikk)

A tagdíjat személyesen  egy borítékban névvel ellátva a Bigwall recepción lehet leadni vagy átutalással tudsz rendezni. Átutalás a Sport és Falmászó Egyesület MBH Banknál vezetett számlájára,  10102103-52906100-01004000 számlaszámra közleménybe Tagdíj 2024 és név.

 

 

 

Share →