A mászás egy társas sport, ahol több jelentős emberi tulajdonság is szerepet kap. Ezek közül számomra a legfontosabbak: a felelősség, bátorság, kitartás és figyelem.

A sziklamászással 17 éve ismerkedtem meg és azóta ez a varázslatos sport meghatározó része az életemnek. 3 éve tartok rendszeresen edzéseket és tanfolyamokon oktatást.

Hazánk szikláin és az Alpok óriási hegyvonulatában megbúvó több száz méteres sziklafalakon, számos nehéz és kihívásokban gazdag utat másztam már meg.

Elvégeztem a Testnevelési Egyetemen a Hegymászó Edzői képzést és tagja vagyok az MHOK-nak (Magyar Hegymászó Oktatók Kollégiuma). Rengeteg tapasztalatot sikerült összegyűjtenem a hosszú évek alatt, így mindezt szívesen megosztanám a mászás iránt érdeklődőkkel és tanulni vágyókkal.

A műfalon való mozgás a városi létben végezhető sportok közül az egyik legaktívabb és legélvezetesebb időtöltés. Így öröm számomra, ha egy biztonságos, kellemes környezetben segíthetek megismertetni ezt a komplex mozgáskultúrával felépített sportot az érdeklődőkkel és aktívan sportolni vágyókkal.

Kapcsolat kandracs.ildi@bigwall.hu e-mailen. Tel: +36 30 465 4165