A falmászás örömei 2011-ben találtak rám, és azóta nem eresztenek. Eleinte leginkább a boulderezés, majd a köteles falmászás, az utóbbi években pedig már a sziklán való kalandok színesítik a mindennapjaimat. A mászás tökéletes sport és hobbi, ami az ember életének nagyon meghatározó részévé tud válni.

Amellett, hogy a mászás egy klassz kikapcsolódás és komplex fizikai kihívás, komoly személyiségfejlesztő hatása is van. Saját határaink megismerése és feszegetése, szembesülés gyengeségeinkkel vagy félelmeinkkel, a bizalom és felelősség maximális megélése, illetve a kitartással elért sikerélmények mind jelentős szerepet játszanak egy mászó fejlődésében. 

Noha egy út megmászása alapvetően az egyéni teljesítményünktől függ, számomra a mászás mégis egy igen szociális sportforma. Egy jó társaság, baráti hangulat és a közös ötletelések teszik igazán élvezetessé az edzéseket.

Szeretettel várok mindenkit, aki még csak most érdeklődik a mászás iránt, aki nemrég kezdte el és szeretné az alaptechnikákat elsajátítani, aki tudatosabban szeretne fejlődni, illetve mindenkit, aki szívesen lenne egy kis mászóközösség része.

Türelmemmel, segítőkészségemmel, elméleti és gyakorlati tudásommal igyekszem személyre szabottan segíteni Titeket az egyéni fejlődés útján.

Csoportos edzések: Kedd és csütörtök 18.30 – 21.00

Hegedüs Szilvia, hegedus.szilvi88@gmail.com